Photobucket

Klikkaamalla isommaksi

Kevään valmistujaisia on juhlittu ja moni nuori tai miksei vanhempikin suuntaa katseensa kohden tulevaisuutta. Kesä on kukkeimmillaan (sateesta huolimatta), vaan minulla on tällä lumenhuurtama kuva, josta nyt toivoisin teidän muokkaavan jotain ainutlaatuista ja hauskaa. Otsikkoni hemmon haaveesta voi ottaa suuntaa antavana, sitä ei toki tarvitse ottaa kirjaimellisesti tahi antaa ollenkaan ajatuksiaan häiritä. Voihan joku nähdä kuvassa jotain ihan muuta, mutta mitä, sitä jään uteliaana odottamaan. OIkein hauskoja kesäisiä hetkiä itse kullekin. Tulkaahan kaikki kuva-/sanataiturit mukaan hauskaan leikkiin.

j.k. Kokeilen tuota McLinkyn peukalonjälkiominaisuutta  (punainen teksti) han uteliaisuuttani.  Tässä hieman opastusta, mitä tulee mihinkin kohtaa:

link: suora linkkki haastevastaukseesi.

caption or title: nimimerkkisi tai blogisi nimi.

Sitten valitset avatar-kuvan joko omista tiedostoistasi (file) tai webistä (WEB). Huomioitava, että kuvan koko ei ole liian iso, sitä voi säätää pienemmäksi. Linkitys ei onnistu, jos koko on liian iso.

Laitan vaihtoehtoisesti myös entisen systeemin (sininen teksti) perään, eli linkin voi jättää kummalla tavalla omimmaksi kokee.

----